Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916459
Poč.strán: 172
Rok vydania: 2004
Väzba: brožovaná
Formát: 205x265
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Naša cena: 23,80 €

Analytická chémia pre 1.ročník ŠO potravinárstvo

Autor: Loffayová Silvia

Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. V závere nechýbajú prílohy s tabuľkami.Učebnica je určená žiakom prvého ročníka nadstavbového štúdia stredných priemyselných škôl potravinárskych, vhodná pre všetky odborné zamerania študijného odboru potravinárstvo.