Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916619
Poč.strán: 188
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 222x267
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Naša cena: 23,80 €

Analytická chémia pre 2. ročník ŠO potravinárstvo - 3. časť

Autor: Brandšteterová Alena

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.