Vydavateľ: Slovenský spisovateľ
ISBN: 9788022023153
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 130x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.01. 2017

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 11,90 €
Zľava: 25%

Čierna vdova

Autor: Silva Daniel

Kniha je v kategórii: Thrillery
Pre priaznivcov legendárneho špióna reštaurátora Gabriela Allona i pre všetkých, čo by sa s ním ešte len chceli zoznámiť, vychádza svetový bestseller Čierna vdova v novom vydaní.Čierna vdova je strhujúci triler, ktorý budete čítať so zatajeným dychom... šokujúci román, odrážajúci zložitosť dnešného sveta. Silva opäť dokázal, že vie po novom spracovať známe témy a vdýchnuť im nový život.
Publishers Weekly Gabriel Allon je pripravený prevziať funkciu riaditeľa izraelskej tajnej služby, no v poslednej chvíli mu v tom zabráni bombový útok v parížskej štvrti Marais. Bezradná francúzska vláda požiada Allona, aby odstránil strojcu útoku, prv než udrie znova.
Volajú ho Saladin. Stojí na čele teroristickej siete a jeho ambície sú rovnako grandiózne ako krycie meno, ktoré si zvolil. Ak ho chce Gabriel dolapiť, musí nastrčiť agentku do najnebezpečnejšej teroristickej skupiny na svete. Je ňou krásna a odvážna mladá žena, ktorá vystupuje ako čierna vdova bažiaca po pomste. Čaká ju riskantná cesta z nepokojných parížskych predmestí až do Washingtonu, kde neľútostný Saladin plánuje apokalyptickú noc hrôzy, ktorá má zmeniť chod dejín.Daniel Silva je autorom bestsellerov New York Times, za ktoré získal množstvo ocenení: Prísne tajné, Znamenie zabijaka, Zabijak sa vracia, Majster vrah, Anglický zabijak, Spovedník, Smrť vo Viedni, Agent Mossadu, Posol smrti, Tajný agent, V tieni Moskvy, Zradca, Prípad Rembrandt, Špiónka, Padlý anjel, Angličanka, Prípad Caravaggio, Anglický špión, Čierna vdova, Dom špiónov, Druhá žena, Nové dievča a Rád. Preslávil sa sériou trilerov so špičkovým agentom a reštaurátorom Gabrielom Allonom. Jeho knihy sa stali medzinárodnými bestsellermi a boli preložené do vyše 30 jazykov. Daniel Silva žije na Floride so svojou manželkou televíznou žurnalistkou Jamie Gangelovou a dvojčatami Lily a Nicholasom.Prekladateľka: Alena Redlingerová