Vydavateľ: HW engineering s.r.o.
ISBN: 9788097242992
Poč.strán: 324
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 120x160
Jazyk: slovenský
Pridané: 25.10. 2016

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 9,99 €
Naša cena: 7,45 €
Zľava: 25%

Fit diár

Tvoj osobný tréner do vrecka

Autor: Wagnerová Lucia

Kniha je v kategórii: Diáre
Myslíš to so svojimi cieľmi vážne? V tom prípade bude tento vymakaný Fit diár tým najlepším rozhodnutím, aké si mohla urobiť. Mnoho ľudí stroskotá už pri prvom, najdôležitejšom kroku, a to jeplánovanie.Na pomoc prichádza Fit diár, ktorý ti pomôže s plánovaním, monitorovaním a vyhodnocovaním tvojej cesty, čo ti umožní dostať sa k tvojmu cieľu ľavou zadnou.Ak je tvojím cieľom:Schudnúť a vyformovať svoju postavuJesť zdravšie a pravidelnejšieLepšie plánovať svoje dni...tento Fit diár sa stane tým najlepším spoločníkom na tvojej ceste. Obsahuje totiž priestor na zápis všetkého, čo si pri plnení týchto cieľov potrebuješ sledovať.Ako jediný diár Ti ponúka denný priestor na zápis jedálnička, cvičenia a denných aktivít.Vyskúšali sme množstvo diárov aby sme prišli na to, čo by mal takýto diár obsahovať.
A tu je výsledok!
Veríme a dúfame, že s ním budeš spokojná aspoň tak ako my :)Prečo čakať na začiatok roka, keď môžeš začať hneď? Prvý dátum si do neho zapíšeš sama - využiješ tak všetky jeho strany.

Svoj cieľ máš s Fit Diárom na dosah ruky, stačí už len začať.
Začni svoj 6-mesačný Fit plán hneď teraz!Aké sú výhody Fit Diára a prečo by si ho mala vlastniť?Dostatočný denný priestor na zápis jedálnička, cvičenia a osobných denných aktivít.Plánovanie jedálnička a cvičenia na začiatku každého týždňa.Plánovanie silového/intervalového cvičenia v zostavách na každý mesiac.Tipy na úspešné plánovanie a stanovenie si správneho cieľa.Motivácia odmeňovaním, sledovaním svojho pokroku a motivačnými citátmi a grafikami.Výzvy k prekonávaniu sa a skúšaniu nových aktivít.Priestor na vyhodnocovanie svojich pokrokov a plánov na týždennej a mesačnej báze.Zistíš, čo pre teba funguje a čo by si mala vo svojej rutine zmeniť.Začať môžeš kedykoľvek, dátumy si totiž do diára zapisuješ sama. Nemusí to byť teda začiatok roka a využiješ tak všetky strany diára!Zdravé recepty na každý týždeň s nutričnými hodnotami s lahodnými fotografiami.Fit tipy na každý týždeň.Denné monitorovanie spánku a úspechov.Zaujímavé články a rady s informáciami pre zdravý životný štýl.Interaktívne linky (QR kódy), ktoré ťa zavedú k chutným receptom.Šikovný formát, vďaka ktorému môžeš mať Fit diár stále so sebou.Praktická zabudovaná záložka.Komunitná podpora na sociálnych sieťach.Vysvetlivky, ako si do diára zapisovať pre maximálnu efektivitu.Extra priestor na poznámky.Prečo si zapisovať na papier?Štúdie dokazujú, že je to pre nás oveľa účinnejšie ako zapisovanie si do telefónu, aplikácií alebo počítača. Diár je hmotný a máme ho stále na očiach, čo nás podvedome núti k tomu, aby sme ho používali.