Vydavateľ: IURIS LIBRI, s.r.o.
ISBN: 9788089635542
Poč.strán: 270
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.04. 2024

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 35,00 €
Naša cena: 29,75 €
Zľava: 15%

Repetitórium civilného procesného práva

3. vydanie

Autor: Grešková Katarína

Kniha je v kategórii: Právnická literatúra
Tretie, prepracované a doplnené vydanie reaguje na všetky novelizácieCivilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku, ako aj súvisiacich právnych predpisov.

Repetitórium civilného procesného práva predstavuje prvú študijnú pomôcku z civilného procesného práva po jeho rekodifikácii. S účinnosťou od 1. júla 2016 platia na území Slovenskej republiky tri nové procesné kódexy, a to Civilný sporový poriadok, Civilný mimosporový poriadok a Správny súdny poriadok, ktoré nahradili pôvodný procesný predpis – Občiansky súdny poriadok.

Repetitórium je podkladom pre pochopenie základných otázok civilného sporového a mimosporového konania. V rozsahu primeranom tomuto druhu učebnej pomôcky obsahuje výklad otázok, ktoré sa týkajú Civilného sporového poriadku a Civilného mimosporového poriadku. Výklad je podávaný prehľadne a zrozumiteľne.

Veríme, že toto repetitórium pomôže pochopiť základy civilného sporového a mimosporového konania a zároveň v študentoch vzbudí záujem o tento predmet a uľahčí im prípravu na skúšky.