Vydavateľ: Slovenský spisovateľ, a.s.
ISBN: 9788022025393
Poč.strán: 368
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 132x205
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.05. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,40 €
Zľava: 25%

Manželská pretvárka

Autor: Wilson Abigail

Kniha je v kategórii: Romantika
Milovníkom kvalitnej historickej romance ponúkame pútavý romanticko-dobrodružný príbeh z pera úspešnej americkej autorky Abigail Wilsonovej, zasadený do regentského Anglicka.
Keď ovdovený lord Adrian Torrington súhlasil, že sa stane špiónom v službách britskej koruny, nikdy neplánoval, že sa bude vydávať za lúpežníka, a už vôbec nie, že prepadne nesprávny koč. Keď však uviazne na ceste s mladou ženou v bezvedomí a dieťaťom, je nútený navrhnúť jej manželstvo, aby ochránil nielen jej česť, ale i vlastnú totožnosť a nebezpečné poslanie.
Adrian odvezie slečnu Elizabeth Cantrellovú a jej nemanželského syna Isaaca do rodinného sídla Middlecrest Abbey, pričom nemá ani tušenia, že Isaacovým otcom je jeho mladší brat. Na veľkolepom panstve ich čakajú lordove krásne, takmer dospelé dcéry, ale aj zákerný vrah a rozpúta sa horúčkovitá honba za chýbajúcimi spravodajskými informáciami, ktoré by mohli zvrátiť vojnu s Francúzskom. V obave z toho, čo by lord Torrington mohol urobiť, keby sa dozvedel pravdu o jej synovi, musí byť Elizabeth stále o krok vpredu - pred svojím krehkým srdcom, neistou budúcnosťou a tajomnou osobou, ktorá sa zo všetkých síl usiluje zničiť jej novú rodinu...Prekladateľka: Miriam Ghaniová