Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055189147
Poč.strán: 416
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.05. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,40 €
Zľava: 25%

Skandar a Prvý jazdec

Skandar 2

Autor: A. F. Steadman

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Druhý diel obľúbenej série konečne prichádza!Skandar Smith už nemusí snívať, dosiahol to, po čom odnepamäti túžil: Jazdí na jednorožcovi a učí sa používať mágiu donedávna zakázaného elementu. Prvý ročník nebol pre nováčikov najľahší, no nikto nepočítal s tým, že v tom druhom sa na Ostrove objaví nová hrozba. Nesmrteľné divoké jednorožce niekto brutálne zabíja, tajomné proroctvo varuje pred strašným nebezpečenstvom a Ostrov začnú pustošiť živly, ktoré ho predtým formovali... Súvisí vraždenie jednorožcov s pomstou Ostrova, ktorú predpovedá proroctvo? Má to všetko na svedomí Snovačka?
Skandarova sestra Kenna sa medzitým všemožne snaží k svojmu bratovi na ostrove pridať. Skandar je odhodlaný pomôcť jej, nech sa deje čokoľvek. Búrka sa však stupňuje a Ostrovu hrozí, že sa sám zničí... podarí sa mladým jazdcom zachrániť ho skôr, než bude neskoro?
Prečítajte si pokračovanie fantastického bestsellera, ktorý vyvolal vo svete veľký rozruch a bol preložený už do 47 jazykov!Z angličtiny preložil Michal Jedinák.