Vydavateľ: YOLi
ISBN: 9788055189062
Poč.strán: 368
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.05. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,15 €
Zľava: 25%

Hra

Briar U 3

Autor: Kennedy Elle

Kniha je v kategórii: Romantika
Je hráčka, o akej sa mu ani nesnívalo...Nádejný hokejista Hunter Davenport pokazil svojmu tímu celú predošlú sezónu, a to všetko pre hlúpu chybu. Výsledok? Tentoraz to nesmie pokašľať. Ako nový kapitán mužstva si musí stanoviť priority ? najprv hokej a škola, potom frajerky. Vyhne sa dievčatám širokým oblúkom a bodka. Skrátka, bude dodržiavať prísny celibát. Napokon, nikto netvrdí, že sa nesmie s dievčatami aspoň kamarátiť. A čo si budeme klamať, nová spolužiačka Demi Davisová je fakt super. Má božské ústa, vlastne celá je božská, a zadaná, takže aj preto je pre Huntera zakázaným ovocím.
Lenže prejdú tri mesiace a Demi je voľná. Vysvitne, že hľadá rozptýlenie. Dá sa jej vôbec vyhnúť? Robia spolu na školskom projekte, ale pre talentovaného hokejistu je nemysliteľné, aby podľahol jej čaru. Aj tak by im to neklapalo. Sú rozdielni ako deň a noc, nemajú spoločné záujmy a jej rodičia ho neznášajú. Vážne by to nebol dobrý nápad. Stačí to len prízvukovať svojmu telu – a srdcu.Z anglického originálu The Play (Elle Kennedy Inc., USA 2019) preložila Anna Kolčiterová.Ukážka z textuKeď Summer prestúpila na Briar, páčila sa mi, nanešťastie jej sa páčil Fitz. Aj keď si stále myslím, že môj kamarát v ich vzťahu nebol celkom čestný, už ma to so Summer prešlo. S Fitzom sú šťastní a čím dlhšie bývame v spoločnej domácnosti, tým viac zisťujem, že nie je môj typ.
Summer je priľahká korisť, a nechcem tým povedať, že je promiskuitná. Len to nie je bohvieaká výzva. Ľahko ju človek uspokojí, ľahko odhadne. Na začiatku sa mi páčilo, že je taká čitateľná. Zistil som však, že je zábavnejšie, ak je žena aspoň spočiatku trochu tajomná.
Nie že by som v najbližšom čase plánoval lúštiť ženské tajomstvá. Žiadny sex znamená obmedzovať interakciu so ženami na minimum, pretože sa poznám. Čím viac času s nejakou babou strávim, tým viac ma láka vyspať sa s ňou. Jedinou výnimkou sú spolubývajúce. A od pondelka aj Demi Davisová. Je s ňou zábava. Ešte šťastie, že má frajera.