Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055188522
Poč.strán: 408
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.05. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,40 €
Zľava: 25%

Echoman

Autor: Holland Sam

Kniha je v kategórii: Thrillery
Učil sa od najhorších masových vrahov.
Teraz ich chce prekonať. Detektívi Cara Elliottová a Noah Deakin vyšetrujú sériu naoko nesúvisiacich vrážd, z ktorých každá je iná, no všetky sú až zarážajúco brutálne.
Počet obetí narastá a nedá sa prehliadnuť ani podobnosť so slávnymi prípadmi takých vrahov, ako boli Manson, Kemper, Dahmer a ďalší.
Detektívi majú riešenie na dosah, no vraždy sú čoraz osobnejšie. Jessica Ambrosová medzitým uteká pred spravodlivosťou. Uprostred noci jej dom zachvátil požiar. Stihla si zachrániť dieťa, no jej manžel uhorel. Po prebratí v nemocnici ju čaká obvinie z podpaľačstva, manželovej vraždy a z dcérinho ublíženia na zdraví. Jej muž nemal šancu z horiaceho domu uniknúť. Našli ho spútaného. Jessica za pomoci zdiskreditovaného a suspendovaného detektíva Nata Griffina odhalí spojenie medzi vlastným prípadom a vraždami imitátora, ktorý chce dokonať svoje hrôzostrašné veľdielo.
Kto je ten mimoriadne nebezpečný vrah, ktorému prischla prezývka Echoman?Z anglického originálu The Echo Man (HarperCollins Publishers, Londýn 2022) preložila Anna Kolčiterová.