Vydavateľ: Torden, s.r.o.
ISBN: 9788082231338
Poč.strán: 336
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 25.04. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,99 €
Naša cena: 14,35 €
Zľava: 10%

Transhumanizmus v ruskom vzdelávaní

Naše deti ako tovar

Autor: Četveriková Oľga

Kniha je v kategórii: Sociológia


Transhumanizmus sa už hlboko zakorenil do našich životov, do našich duší, a najnovšie už aj do výchovy našich detí. Čoraz častejšie sa ukazuje, že digitalizácia v konečnom dôsledku nepovedie iba k zlepšeniu našich životov, ako sa táto téma verejne prezentuje, ale pôjde doslova o dehumanizáciu ľudstva ako celku. Človek sa stáva neoddeliteľnou súčasťou digitálneho sveta a hrozí, že sa stane len akýmsi vylepšením pre stroje, ktoré však budú patriť ich vlastníkom, a nie ľuďom ako celku. Ľudia sa tak postupne a takmer dobrovoľne stanú vlastníctvom jedného promile najbohatších ľudí tohto sveta, ktorí sa už dnes stali majiteľmi histórie, vlastníkmi peňazí a tými, ktorí určujú pravdu.

Čo sa však stane s našimi potomkami v blížiacom sa novom svetovom poriadku?
Ako nebezpečne sa transhumanizmus a digitálna dehumanizácia života na našej planéte plazivo zakráda k našim deťom cez nové nebezpečné formy vzdelávania?
Kto sú to transhumanisti?
Načo potrebujú naše deti?
Ako obhájiť právo na budúcnosť pre naše deti a vnukov?
Ako ochrániť naše deti pred ich pokusmi zmanipulovať ich a premeniť ich na tovar?

Nová kniha Transhumanizmus od kandidátky historických vied Olgy Četverikovej objasňuje tajomstvo tohto vývoja budúcich generácií a odhaľuje deštruktívne plány transhumanistických reformátorov. Četveriková veľmi otvorene poukazuje na to, čo sa stane v blízkej budúcnosti, ak nezastavíme aktuálnu pohromu v našom školstve a neochránime naše deti pred blížiacim sa digitálnym otroctvom.

Máte pocit, že ten telefón, ktorý zviera v ruke, by mohol odložiť bokom a venovať vám úsmev? Ak to chceme dosiahnuť táto kniha je návodom ako sa k tomu vrátiť späť a pritom ostať pokrokovými. Zákazovať nestačí.