Vydavateľ: Kumran
ISBN: 9788089993758
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 23.03. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 9,90 €
Naša cena: 7,90 €
Zľava: 20%

O nič ustarostení

pre mladých čitateľov

Autor: Lucado Andrea, Lucado Max

Kniha je v kategórii: Deti nad 12 rokov
Max Lucado vo svojej knihe O nič ustarostení – pre mladých čitateľov: Ako sa popasovať s úzkosťou a osamelosťou pomôže vašim deťom prekonať úzkosť a tlak dnešného sveta a hlbšie pochopiť milujúcu Božiu prítomnosť.S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený.
Nevieš si občas rady so strachom a obavami? Boh to chápe. A je s tebou, nech sa deje, čo sa deje.Možno máš dojem, že tvoji priatelia sa neustále iba zabávajú, kým teba ťažia problémy. Všetci však niekedy prežívame starosti a obavy. Čo tým teda Boh myslel, keď povedal, že nemáme byť o nič ustarostení? Je to vôbec možné?Max Lucado prináša bestseller O nič ustarostení pre mladých čitateľov
Verzia bestselleru O nič ustarostení pre mladých čitateľov je jednoduchý sprievodca, ktorý ťa naučí, ako sa nenechať pohltiť strachom, ale žiť v Božom pokoji. Vďaka hlbokým pravdám obsiahnutým v Liste Filipanom 4, 4 – 8 pochopíš, že Boh je ti nablízku, zaujíma sa o teba a počúva ťa. Dozvieš sa jednoduché tipy, ako nájsť Božiu radosť a pokoj vo chvíľach, keď ťa premáha úzkosť, depresia a osamelosť. S Božou pomocou naozaj nemusíš byť o nič ustarostený.* Text je doplnený infografikami *O nič ustarostení je jednou z najobľúbenejších kníh Maxa Lucada. Mnohým ľuďom už pomohla znížiť mieru úzkosti a stresu v živote. Maxovi záleží na deťoch a mládeži, preto vytvoril verziu tejto povzbudivej knihy aj pre mladších čitateľov.Max Lucado je kazateľom v kresťanskom zbore Oak Hills Church v San Antoniu a patrí medzi najúspešnejších autorov motivačných kníh, z ktorých sa na celom svete predalo už vyše 140 miliónov výtlačkov.