Vydavateľ: Maxim s.r.o.
ISBN: 9788082820082
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 155x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.03. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Spoločenstvo

Tajomstvo havraních krídel

Autor: Ensi Laura

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Maëlle Bissettová je iná. Dvadsaťročná dievčina sa vymyká všetkým „normám“. Sužuje ju množstvo nevysvetliteľných zdravotných problémov, jej pamäť siaha sotva pár rokov späť, a okrem svojej adoptívnej rodiny nemá nikoho.
Keď jej do života vstúpi záhadný mladík, svet sa jej obráti naruby. Maëlle cíti, že niečo nie je v poriadku. Opäť sa začínajú vynárať otázky, na ktoré predtým odmietala hľadať odpovede. Láska jej však dodáva odvahu pátrať po informáciách, no mnohé z nich nie sú práve také, aké by čakala.
Pomaly, ale isto do seba zapadajú dieliky skladačky a tajomné proroctvo napísane pred stovkami rokov sa začína napĺňať. Podarí sa Maëlle prísť celej veci na kĺb včas? Odhalí svoju rolu v Spoločenstve? A zistí, prečo sa každé ráno zobúdza s havraním pierkom pod hlavou?
Ručičky na hodinách života sa neúprosne posúvajú vpred a Maëlle má len vymedzený čas na odhalenie pravdy.
Voľné pokračovanie úspešnej fantasy série Spoločenstvo – Zrod vlčej bojovníčky a Spoločenstvo II. – Zrod vlčieho impéria je o láske, viere, odvahe a prijatí zodpovednosti. A hoci môže osud Maëlle, jej rodiny, členov Spoločenstiev a celého ľudstva vyzerať nezvratne, možno ešte nie je všetko stratené.