Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055186849
Poč.strán: 320
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.01. 2023

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 14,83 €
Naša cena: 10,80 €
Zľava: 27%

Prichádza dáma

Autor: Caldwellová Christi

Kniha je v kategórii: Romantika
Niektoré sľuby je ťažké dodržať.Rafe Audley má na svojho otca vojvodu z Bentley ťažké srdce. Nedokáže mu odpustiť, že sa celé roky nezaujímal o vlastné deti, a zaprisahá sa, že nikdy nebude ako on. Keď sa vojvoda nakoniec objaví a tvrdí, že chce napraviť svoje zlyhania, zdá sa, že prišiel neskoro. Jediné, na čom Rafovi skutočne záleží, sú jeho traja mladší súrodenci a ochrana ľudí z baníckej komunity, kde žijú. Vojvodovi právnici ani šikovní vyjednávači nedokážu Rafa presvedčiť, aby sa pripojil k anglickej smotánke. Až kým vojvoda nepošle jednu odhodlanú a odvážnu mladú dámu.
Pre Edwinu Dalrymplovú nie je nijaký oriešok pritvrdý. Ako učiteľka etikety má za sebou už veľa skúseností a nikdy nezlyhala. Pod jej vedením sa aj z tej najobyčajnejšej sivej myšky stane dáma, ktorú možno uviesť do vyššej spoločnosti. Skrotiť vojvodovho nelegitímneho syna a vytesať z neho reprezentatívneho džentlmena bude určite hračka! Navyše si tým významne zlepší reputáciu. Jediné, čo musí urobiť, je prinútiť spurného Rafa, aby ju počúval a nechal sa ňou viesť.
Táto snaha húževnatej učiteľky a dominantnosť jej tvrdohlavého žiaka sa čoskoro zmení na súboj vôlí. Ani jeden však nedokáže igno¬rovať vzájomnú príťažlivosť. A tak ich čaká nová, dôležitejšia lekcia. Dokážu prekonať vlastnú rozdielnosť a nechať sa viesť srdcom?Z anglického originálu Along Came a Lady (A JOVE BOOK, BERKLEY, an imprint of Penguin Random House LLC, 2021 USA) preložila Miriam Ghaniová.