Vydavateľ: Hydra
ISBN: 9788089968794
Poč.strán: 480
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 139x218
Jazyk: slovenský
Pridané: 23.09. 2022

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 28,00 €
Naša cena: 21,00 €
Zľava: 25%

Všetko zlato Kremnice

Autor: Miklovič Jozef

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Slovanskí bohovia a mýtické bytosti žijú aj v súčasnosti medzi nami, hoci o ich existencii nikto nič nevie. Dunajská víla Radawa pracuje ako supermodelka, permoníci utajení pod našimi pohoriami dokonca s ľuďmi obchodujú bez toho, aby o tom ktokoľvek čo i len tušil.
Jakub je nešťastný mladý muž. Študuje a zároveň pracuje v rodinnej firme, pomáha pri tavení a hutnení zlata. Jedného dňa sa pochytí s otcom pre rozdielny názor na spôsob, ako by mal mladý muž tráviť letné prázdniny, a rovno z taviarne utečie trucovať do hôr. Keďže je celý zababraný od zlata, pomýli si ho permoník s trpaslíkom z Annabergu a zavedie mládenca do podzemnej ríše.
Tam sa pre Jakuba začne úplne nový život plný dobrodružstiev a prekvapení.
Vy, čo slovanskú mytológiu poznáte, už určite tušíte, že bájne bytosti nie sú len dobré. A čo je horšie, hranica medzi dobrom a zlom vedie cez srdcia nás všetkých, mýtické bytosti nevynímajúc. Preto je tento príbeh nielen o tom, čo Jakub stratil, ale hlavne o tom, čo našiel. Podzemie totiž ukrýva veľmi veľa zlata. Kovového, no najmä zlata vo forme priateľstva, obetavosti a dokonca lásky.