Kniha nie je skladom,
zasielame do 7 dní

Celá kategória Beletria
Vydavateľ: Lingea s.r.o. SK
ISBN: 9788081452864
Poč.strán: 64
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 245x306
Jazyk: slovenský
Pridané: 20.05. 2022
ISBN: 9788081452864
Poč.strán: 64
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 245x306
Jazyk: slovenský
Pridané: 20.05. 2022
Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,18 €
Zľava: 25%
Naša cena: 11,18 €
Zľava: 25%
Jedlo
odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl
Autor: Minoglio Andrea
Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto
knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú
cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje
jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom
ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé
suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich
vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo,
cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej
chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že
popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká
kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými
opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?