Vydavateľ: Hladohlas
ISBN: 9788082160195
Poč.strán: 156
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 150x205
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.02. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,99 €
Naša cena: 13,45 €
Zľava: 25%

Alchýmia ženy

Autor: Junga Mab Martina

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Alchýmia ženy od autorky Martiny Mab Jungy je určený hlavne ženám (prípadne aj mužom, ktorí chcú skvalitniť vzťah a lepšie chápať svoju partnerku) na zlepšenia kvalitu ich života, pochopenie seba, otvorenia toku sebalásky, správnemu určeniu vlastnej hodnoty a cesty k nespočetným zákutiam čarovnej ženskej psychiky i duše, vytvorenia podmienok na prejavenie ducha skrze talent, dary a poslanie každej ženy. Už dosť bolo tlaku na seba, modelu obete, direktorky, naivného čakania, kedy vás konečne ocení partner, deti, kolegovia, známi... Je čas pochopiť seba a láskavo sa zmeniť.

"Keď sa naučím byť nežná a citlivá k sebe, keď si budem všímať, kedy som napätá a nervózna, KEĎ si to vôbec všimnem a postarám sa o seba, potom sa dokážem preladiť. Dokážem si spracovať svoju emóciu, vďaka čomu zmením aj celkovú klímu v rodine. Zmením náladu a atmosféru domova, kde budú rásť moje deti a kde sa pohybuje môj muž. Od tejto schopnosti závisí, akými ľuďmi sa stanú moje deti. Od toho závisí, či sa muž bude rád vracať domov, alebo bude unikať do náruče inej ženy, kde bude nachádzať láskavosť a prijatie.
Preto čím viac budeme pracovať na prijímaní samej seba, na liečení svojich zranení, tým menej potrebujeme pracovať na vzťahu, pretože náš vzťah, dá sa povedať, funguje prirodzene sám. Náš zdravý vzťah k sebe samej rovná sa fungujúci partnerský vzťah.