Vydavateľ: Eastone books
ISBN: 9788081094231
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát: 147x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.11. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 11,99 €
Naša cena: 8,35 €
Zľava: 30%

Nastavte zdravé hranice

Ako nájsť vnútorný pokoj a získať späť samého seba

Autor: Glover Tawwab Nedra

Kniha je v kategórii: Psychológia
Prestaňte sa vnútorne trápiť, jasne povedzte, čo potrebujete, a zažite slobodu,ktorú pozná len ten, kto je skutočne sám sebou. Vyhľadávaná odborníčkana vzťahy a jedna z najvplyvnejších terapeutiek na Instagrame, Nedra GloverTawwab, predstavuje jednoduché – no zároveň účinné – spôsoby, ako sinastaviť zdravé hranice vo všetkých oblastiach života.
Tieto techniky, ktoré sa opierajú o najnovšie poznatky, ako aj osvedčenépostupy, pomáhajú jasne a bez pocitu viny určiť a vyjadriť naše potreby– a odhaliť tak základný problém, ktorý stojí za spoluzávislosťou, bojomo moc, úzkosťou, depresiou či vyhorením.
Kniha obsahuje zrozumiteľný návod, ako zistiť, že máme probléms hranicami, a ako na základe toho konať. Je plná príkladov z praxea praktických návodov, ako konkrétne postupovať, keď ľudia nerešpektujúnaše hranice, lebo: sa sami neberieme vážne, nevyvodzujeme voči druhýmzodpovednosť, priveľa sa ospravedlňujeme, sme príliš flexibilní, vyjadrujemesa neurčito a hranice zostávajú v našej hlave, predpokladáme, že ich stačívytýčiť raz, či očakávame, že ľudia sami prídu na to, čo potrebujeme aleboz nášho správania vyčítajú, že prekročili naše hranice.