Vydavateľ: Pandora
ISBN: 9788097397104
Poč.strán: 288
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 148×210
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.07. 2021

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 13,90 €
Naša cena: 10,40 €
Zľava: 25%

Romantický pán Bridgerton

4.diel

Autor: Quinnova Julia

Kniha je v kategórii: Romantika
Colin Bridgerton je jeden z najžiadanejších starých mládencov v Londýne. Jeho priateľka Penelope Featheringtonová je do neho už roky zamilovaná, ale keď sa stane náhodným svedkom Colinovho vyhlásenia, že sa s ňou nikdy neožení, Colin začne cestovať, len aby nemusel byť doma. Po jednom zo svojich návratov zistí, že všetko v jeho živote sa zmenilo a najviac zo všetkého Penelope. Tá však ukrýva tajomstvo, ktoré ju môže zničiť. Ako sa Colin zachová a nájde pri svojom hľadaní skutočnú lásku?

Apríl je už za dverami a s príchodom novej spoločenskej sezóny tu v Londýne nájdete v krajčírstvách po celom meste Ctižiadostivé matky a Roztomilé debutantky, ktoré sa snažia kúpiť večerné šaty, čo budú znamenať rozdiel medzi manželstvom a starodievoctvom.
A čo sa týka ich koristi – Odhodlaných starých mládencov – pán Colin Bridgerton znovu tróni na vrchole zoznamu vhodných manželov, hoci sa ešte nevrátil zo svojho posledného výletu v zahraničí. Je pravda, že nemá titul, ale vyzerá veľmi dobre, má majetok a každý, kto strávil aspoň minútu v Londýne, vie, že aj šarm.
Pán Bridgerton však už dosiahol pokročilý vek tridsiatich troch rokov bez toho, aby prejavil záujem o nejakú mladú dámu. Nie je dôvod domnievať sa, že v tomto ohľade bude rok 1824 iný ako rok 1823.
Možno, že Roztomilé debutantky – a predovšetkým ich Ctižiadostivé matky – by urobili najlepšie, ak by sa poobzerali inde. Ak aj pán Bridgerton hľadá manželku, veľmi dobre to skrýva.
Na druhej strane, nie je to ten druh výzvy, ktorý majú debutantky najradšej?
SPOLOČENSKÉ NOVINY LADY WHISTLEDOWNOVEJ