Vydavateľ: Motýľ
ISBN: 9788081642425
Poč.strán: 432
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 150x212
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.04. 2021

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 14,90 €
Zľava: 25%

Veľké tučné klamstvo

Autor: Fleck Anne

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Objavte liečivé účinky tuku.
Počuli ste už o tom, že kvalitný tuk je zdravý, zoštíhľuje, lieči (nielen) autoimunitné ochorenia a chráni pred toľko obávanými civilizačnými chorobami?Počujete to prvý raz v živote a ešte stále veríte, že keď zjete viac ako tri vajcia týždenne, pri najbližšej príležitosti vás skolí infarkt? Alebo že štíhlosť a zdravie dosiahnete len tak, že sa budete vyhýbať tučným potravinám?
Pravdou však je, že ak sa vám napríklad nedarí zhodiť nadbytočné kilá, bojujete s ekzémami alebo vysokým tlakom, tuk je v tom nevinne. Vaše bunky po ňom zúfalo bažia!
Uznávaná lekárka Dr. Anne Flecková prichádza s riešením, ktoré je založené na najnovších vedeckých poznatkoch a jej dlhoročných skúsenostiach priamo z praxe. Jej prístup môže pomôcť zlepšiť aj váš život a zdravotný stav.Správne využívanie tukov totiž v sebe skrýva úžasný potenciál predchádzať chronickým chorobám, ako sú srdcovo-cievne ochorenia, nadváha, depresia, Alzheimerova choroba a rakovina, zmierňovať ich príznaky, a dokonca ich liečiť.V tejto knihe sa dozviete šokujúce fakty o tom, ako vlastne došlo k „tučnému“ omylu, ktorý dlhodobo podkopáva naše zdravie.Dr. Anne Flecková je renomovaná nemecká odborníčka v oblasti inovatívnej prevencie a nutričnej medicíny. Jej holistické a moderné prístupy prinášajú presvedčivé stratégie, ako si udržať zdravie. V Nemecku je považovaná za priekopníčku inovatívnej kombinácie moderného výskumu a tradičných metód liečenia. Je členkou medzinárodnej spoločnosti špecialistov a venuje sa modernému prístupu k zdraviu ako rečníčka a moderátorka.