Tri príbehy
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Stonožka
ISBN: 9788055175645
Poč.strán: 112
Rok vydania: 2021
Väzba: viazaná
Formát: 166x236
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.02. 2021

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 3,00 €
Naša cena: 2,40 €
Zľava: 20%

Tri príbehy

Autor: Eco Umberto, Carmi Eugenio

Kniha je v kategórii: Deti do 12 rokov
PODNETNÉ A VÝNIMOČNÉ STRETNUTIE ROZPRÁVAČA S VÝTVARNÍKOM PRINÁŠA TRI PRÍBEHY O NÁDEJI A O VZÁJOMNEJ ÚCTE.„POCHOPILI, ŽE TAK NA ZEMI,
AKO AJ NA INÝCH PLANÉTACH MÁ KAŽDÝ SVOJE VLASTNÉ CHUTE
A VŠETKO JE LEN OTÁZKOU VZÁJOMNÉHO POROZUMENIA.“Atómy uzavreté v jadrovej bombe sa vzbúria proti generálovi, ktorý chce rozpútať vojnu, pričom plánuje použiť obrovský arzenál ukrytý na pôjde.
Traja navzájom súperiaci kozmonauti, Američan, Rus a Číňan, prichádzajú na Mars a stretávajú šesťrukého Marťana, vďaka ktorému sa z nich stanú priatelia.
Márnomyseľný cisár vysiela prieskumníka, aby na malú, šťastnú a nevinnú planétu priniesol civilizáciu.Tri príbehy, ktoré porozprával Umberto Eco a ilustroval Eugenio Carmi, pre malých aj veľkých, čiže pre každého, kto potrebuje rozprávky.Maliar EUGENIO CARMI sám seba označoval za výrobcu obrázkov. Pri Umbertovi Ecovi sa z neho stal ilustrátor.
UMBERTO ECO bol filozof, odborník na stredovek, semiológ a spisovateľ. Sám seba označoval za výrobcu slov. Pri Eugeniovi Carmim sa z neho stal rozprávkar.Pre čitateľov od 6 rokov.Z talianskeho originálu preložil Stanislav Vallo.