Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055174891
Poč.strán: 448
Rok vydania: 2020
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.11. 2020

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 14,83 €
Naša cena: 10,80 €
Zľava: 27%

Bábkar

Autor: Sund Erik Axl

Kniha je v kategórii: Thrillery
Krimiromán nominovaný na prestížnu cenu Švédskej akadémie autorov detektívok za rok 2019!Inšpektor Kevin Jonsson vyšetruje prípad obchodovania so sexom na internete. Človek s falošnou identitou, prezývaný Bábkar, používa zákerné metódy, aby si od nepl¬noletých dievčat vynútil erotické fotografie a účinkovanie v pornofilmoch. Pátranie privedie Kevina k dvom šestnásťročným dievčatám Nove a Mercy. Napriek mladému veku už obe majú za sebou kruté skúsenosti, preto ich napokon prichýli Ústav pre sexuálne zneužívané dievčatá v Štokholme. Lieči sa tu aj Alice, dcéra dobre situovaného riaditeľa podniku, ktorý však žije dvojakým životom.
Jedného dňa Nova s Mercy z liečebne utečú. V nádeji na lepší život v Amerike sú ochotné urobiť čokoľvek, klesajú však až na samé dno. Kevin Jonsson po nich neúnavne pátra, ale aj jeho svet sa rúca vo chvíli, keď vyjdú najavo fakty z minulosti jeho otca.
Kto je Bábkar, ktorý si tak surovo zahráva so životmi iných?Zo švédskeho originálu Dockliv (Ordfront, Stockholm 2019) preložila Jana Melichárková.