Vydavateľ: Tatran
ISBN: 9788022211086
Poč.strán: 312
Rok vydania: 2020
Väzba: viazaná
Formát: 140x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 24.07. 2020

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,88 €
Naša cena: 11,10 €
Zľava: 30%

Rodina v podkroví

Autor: Jewellová Lisa

Kniha je v kategórii: Thrillery
Niektoré rodinné tajomstvá by nikdy nemali vyjsť na svetlo sveta. Nečakané dedičstvo prinúti mladú ženu pátrať po záhade jej pôvodu a to, čo zistí, môže mať pre ňu fatálne dôsledky. Libby Jonesová vyrastala ako adoptované dieťa a vo svojich fantáziách si predstavovala, že jej biologický otec bol grafický dizajnér a mama módna PR pracovníčka, mali športové auto a dvoch rozkošných psíkov. Potom zahynuli pri autonehode. Jedného dňa, krátko po svojich dvadsiatich piatich narodeninách, dostane Libby list, ktorý jej oznamuje, že zdedila obrovský dom v lukratívnej londýnskej štvrti.
Zdá sa, že jej život sa konečne obracia k lepšiemu. No ruka v ruke s rozprávkovým majetkom prichádza aj nechcené dedičstvo v podobe temnej minulosti – v dome sa pred štvrťstoročím odohral nevyriešený zločin spojený s čudnými ľuďmi, možno sektármi. Našli sa tri mŕtve telá a živé desaťmesačné dieťa. Celý ten čas čaká niekto v úzadí na svoju príležitosť, na chvíľu, keď adoptované „bábätko“ dosiahne plnoletosť a začne si uplatňovať nárok na dom.
Triler Rodina v podkroví možno pre jeho originálnu zápletku, dve časové línie rozprávania, drastický a bezvýchodiskový pohľad na domáce násilie na deťoch, neobjasnené úmrtia a rozuzlenie celého príbehu označiť za majstrovské dielo svojho žánru. V knižnej produkcii v oblasti psychologického trileru je doslova výnimočné.