Vydavateľ: Enribook
ISBN: 9788089948161
Poč.strán: 224
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 115x185
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 8,90 €
Naša cena: 6,65 €
Zľava: 25%

Dedičstvo

Svet ľudí 1

Autor: Kalva Peter

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Svet bez života! Na malých ostrovčekoch zeme pomaly nad pustatinou víťazí vegetácia a mikroorganizmy. A ešte človek – i keď v nepatrnom množstve oproti tým časom, keď sa ľudská populácia blížila k číslu desať miliárd. Hŕstka z nich
prežila kataklizmu len vďaka sofistikovaným podzemným skrýšam, ktoré ich dočasne ukryli pred hrozbou z hlbín vesmíru. Desaťročia po tom, čo ľudia vyliezli zo svojich nôr, ovláda väčšinu Európy Republika.
Verný sluha armádnej junty Martin žije pokojným životom dôstojníka v zázemí v Hlavnom Meste. Avšak len dovtedy, pokým sa počas jednej z prepadových akcií polovojenských povstaleckých jednotiek z bezpečia domu nestratí jeho jediná dcéra. Ako sa zakrátko ukáže, nielen ona, ohlásia sa aj ďalší rodičia. Poručík Armády Republiky povolá do zbrane svojich parťákov, ktorí si rovnako ako on ešte pamätajú časy pred katastrofou. Spoločne sa vydajú za hranice, do krajiny stojacej mimo zákon. Hľadanie stratených detí hlboko v tyle nepriateľa sa pre Martina stáva cestou, na ktorej sa rúcajú jeho doterajšie ideály a spoznáva svet, aký dokáže stvoriť len ľudská krutosť.
Dystopický román Petra Kalvu DEDIČSTVO je od začiatku plný napätia, dobrodružna a akcie. A v závere na čitateľa čaká aj šokujúce prekvapenie.