Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055168296
Poč.strán: 296
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.08. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 14,83 €
Naša cena: 10,80 €
Zľava: 27%

Neznámy Kimi Räikkönen

Autor: Hotakainen Kari

Kniha je v kategórii: Životopisy, reportáže
„Dajte mi pokoj. Viem, čo mám robiť.“Neznámy Kimi Räikkönen je príbeh človeka pochádzajúceho zo skromných pomerov, ktorý prerazil až na vrchol nezvyčajnej profesie jazdca formuly 1.
Okrem Kimiho v tejto knihe prehovoria jeho matka, brat, manželka a dôverní priatelia. K slovu sa dostanú aj ďalší jazdci formuly 1, šéfovia tímov, mechanici, kondičný tréner, manažéri aj celkom obyčajný fanúšik F1.
Dočítate sa veľa o jazdení, rodine, dôvere, voľnom čase a o dramatických okamihoch v doterajšom živote zaujímavého mladého muža. Neznámy Kimi Räikkönen je nespútaná, humoristická a zároveň dojemná kniha. Odhalí svet rýchlosti aj pre tých, ktorí sa o motoristický šport nezaujímajú. Nájdete tu aj množstvo doteraz nezverejnených fotografií z rodinného archívu Kimiho Räikk?nena.
Dozviete sa, čo hovorí človek, ktorý zvyčajne nehovorí, a čo si myslí človek, o ktorom mnohí vedia, ale málokto ho pozná. Z fínskeho originálu Tuntematon Räikk?nen (Kustannusosakeyhti? Siltala, Helsinki, Finland 2018) preložila Zuzana Drábeková.