Biele telá
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055159676
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.04. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,90 €
Zľava: 25%

Biele telá

Autor: Robinsová Jane

Kniha je v kategórii: Thrillery
Felix a Tilda pôsobia ako dokonalý pár, on je finančník, ona krásna vychádzajúca herecká hviezda, obaja mladí a zamilovaní. Lenže za bezchybnou fasádou nie je všetko, ako sa zdá.
Callie s hrôzou pozoruje, ako jej sestra Tilda pod vplyvom dominantného Felixa chradne pred očami. Mlčky sa prizerá, ako Tilda rezignovala na svoju kariéru, takmer prestala jesť, je posadnutá poriadkom a v odpadkovom koši skrýva podozrivé injekčné striekačky. Čoskoro sa dozvie o Felixových záchvatoch zúrivosti a zbadá na sestre modriny.
Zo strachu, že Felix Tildou manipuluje a ubližuje jej, sa Callie pridá k internetovej skupine pre obete domáceho násilia a ich priateľky. Situácia sa jej však vymkne spod kontroly, a keď jeden z násilníkov zabije jej kamarátku, zapochybuje o vlastnom úsudku. Vtom nájdu Felixa mŕtveho v hotelovej izbe, a hoci pitva nepreukázala cudzie zavinenie, všímavá Callie má iný názor.
Tento napínavý triler navždy zmení spôsob, akým uvažujete o láske, posadnutosti a násilí, ktorého sa dopúšťame na druhých, ale aj na sebe.Z anglického originálu White Bodies (HQ, an imprint of Harper Collins Publishers, Londýn 2017) preložil Peter Tkačenko.