Vydavateľ: I Can Academy
ISBN: 9788089924080
Poč.strán: 224
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x168
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.04. 2018

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 12,00 €
Naša cena: 9,00 €
Zľava: 25%

101 dní vo vzťahu

Autor: Hrehuš Michal

Kniha je v kategórii: Ezoterika, mágia
Veríme, že to, na čo upriamite pozornosť, sa začne objavovať vo vašom živote. A platí to aj o partnerskom vzťahu. V podstate máte dve možnosti. Buď sa zameriate na pozitívne stránky vášho partnera či partnerky alebo budete vnímať prevažne to, čo vám prekáža. Jeden pohľad vás privedie na úžasnú dobrodružnú cestu spoločným životom, druhý k problémom a spoločnému trápeniu.

Ktorú cestu si chcete zvoliť?
Denník 101 dní vo vzťahu vám pomôže zamerať pozornosť na pozitívne stránky vášho partnera (vašej partnerky) a pomôže vám tak aktívne vytvárať dlhodobo prekvitajúci vzťah, pokým vaša láska trvá.

Ako?
Na každý deň sme vám pripravili jednoduché úlohy. Ľavú stranu vypíšte ráno a pravú večer. Celé vám to nezaberie viac ako 5 minút. Postupne si vytvoríte návyk pozerať sa pozitívne nielen na partnerský vzťah, ale aj na ďalšie oblasti života.

Čo nájdete v denníku 101 dní vo vzťahu?
*Ranný a večerný rituál, ktorý vám pomôže zamerať sa na pozitíva vo vzťahu, aby ste prežívali viac krásnych chvíľ.
*Citáty, ktoré vás každé ráno dobre naladia, pretože začiatok dňa vplýva do veľkej na to, ako sa vám darí počas celého dňa.
*Povzbudenia a výzvy, aby sme vám pomohli vytrvať počas 101 dní zlepšovania vzťahu. Zároveň tak jednoduchým spôsobom posilníte svoju vytrvalosť.
*3 dôležité princípy, ktoré vám pomôžu porozumieť a vyriešiť najčastejšie nedorozumenia medzi partnermi.