Bazén
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055159614
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.04. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,90 €
Zľava: 25%

Bazén

Autor: Page Libby

Kniha je v kategórii: Romány
Rosemary, dnes vyše osemdesiatročná pani, prežila v Brixtone celý život. Všet-
ko sa však neúprosne mení – knižnicu, v ktorej pracovala, zrušili, z rodinného zeleninárstva sa stal bar a jej milovaný manžel George zomrel.
Kate sa práve prisťahovala a v rušnom veľkomeste sa cíti osamelá. Spočiatku mala veľké očakávania, no časom stratila záujem o okolitý svet. Jej kariéra novinárky sa iba rozbieha – píše bezvýznamné články do miestnych novín, no rada by sa pustila do skutočných reportáží.
Svoju šancu vycíti v okamihu, keď sa dozvie o ohrození existencie miestneho kúpaliska. Táto správa znepokojí aj Rosemary. Ak by bazén zatvorili, stratila by dôvod žiť.
Boj o záchranu kúpaliska, srdce miestnej komunity, obe ženy spojí a postupne ich vzťah prerastie do hlbokého priateľstva, jednej z mála hodnôt, na ktorých v živote záleží.
Román Bazén je balzam na dušu pre všetkých nepokojných, osamelých ľudí, ktorým sa nedarí uchmatnúť si v tomto hektickom svete kúsok šťastia.Z anglického originálu The Lido (Orion Books, The Orion Publishing Group, London 2018), preložila Andrea Vargovčíková.