Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Celá kategória Ostatné + gastronómia
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055155906
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 195x233
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.09. 2017
ISBN: 9788055155906
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 195x233
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.09. 2017
Bežná cena: 7,00 €
Naša cena: 5,25 €
Zľava: 25%
Naša cena: 5,25 €
Zľava: 25%
Domáca udiareň
Autor: Fleischman Will
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.
V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.
Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.
Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.
V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.
Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.
Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.