Temná minulosť
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055154725
Poč.strán: 328
Rok vydania: 2017
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2017

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 1,00 €
Naša cena: 0,75 €
Zľava: 25%

Temná minulosť

Autor: Pauwová Marion

Kniha je v kategórii: Thrillery
Iris, šikovná právnička a slobodná matka, má ťažko zvládnuteľného malého syna, neempatickú dominantnú matku a starostí vyše hlavy. A má aj staršieho brata, o ktorého existencii sa dozvedela úplnou náhodou. Prečo jej matka celý život klamala? Prečo pred ňou Raya Boelensa tajila?
Iris sa púšťa do pátrania po pravdách ukrytých hlboko pod povrchom. To, čo objaví, ju prekvapí, ba vydesí. Jej brat je autista a odpykáva si v uzavretom ústavnom zariadení trest za brutálnu vraždu susedky a jej dcéry.
Keď Iris prvý raz navštívi Raya, zarazí ju podobnosť s jej vlastným synom. Brat je vášnivý akvarista a rád pečie chlieb, na svet však pozerá s naivitou dieťaťa. Niet pochýb, že je to zvláštny, trochu nevyspytateľný človek, neraz prejaví nekontrolované správanie a nevie normálne komunikovať. Ale naozaj je dvojnásobným vrahom?
Temná minulosť, román s dvoma rozprávačmi Iris a Rayom, je strhujúci príbeh o klamstve, vražde a húževnatosti rodiny odhodlanej držať pri sebe, aj keď sa rozpadáva na najzraniteľnejších miestach.Preložil Milan Kopecký