Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: TIMY Partners
ISBN: 9788089311897
Poč.strán: 152
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 135x193
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.11. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 13,90 €
Zľava: 30%

Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy

Autor: Krištofovič Peter

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Unikátny vzdelávací balíček známeho podnikateľa a motivátora Urob tú najlepšiu investíciu, investuj do seba samého a využi 20 rokov úspechu a praktických skúseností vo svoj prospech.
Je tu dlho očakávaná kniha odporúčaní a skúseností z 20-ročnej praxe známeho slovenského podnikateľa a motivátora, ktorého český časopis Týden zaradil medzi najbohatších Čechov a Slovákov, v Rumunsku získal ocenenie „Obchodník roka“ a na Ukrajine sa dostal medzi TOP 100 firiem.
Hoci Peter Krištofovič začínal s podnikaním v detskej izbe, vybudoval vďaka vzdelávaniu, sebarozvoju a motivačným seminárom, ktorými prešli desaťtisíce ľudí v piatich štátoch, jednu z najúspešnejších firiem svojho druhu v strednej a východnej Európe.Kniha - Buď chceš, alebo nechceš. Ostatné sú kecy
79 najlepších úvah známeho podnikateľa a motivátora.CD - Preskoč svoje hranice
Takmer štvorhodinový zvukový záznam z unikátneho motivačného semináru úspešného slovenského podnikateľa a motivátora, ktorý absolvovali desaťtisíce ľudí v piatich rôznych štátoch.DVD - Power Hour - Hodina plná sily, motivácie a sebarozvoja
Hodinový výber toho najlepšieho z motivačného seminára Preskoč svoje hranice známeho slovenského podnikateľa a motivátora, ktorý absolvovali desaťtisíce ľudí v 5 krajinách.