Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055149509
Poč.strán: 320
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 238x283
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.09. 2016

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 24,90 €
Naša cena: 18,68 €
Zľava: 25%

Mäso

kuchárska kniha

Autor: Nichola Fletcher

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.

Tento web používa súbory cookies. Potvrdzujem súhlas s ich používaním. Viac informácii