Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055144689
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 170x235
Jazyk: slovenský
Pridané: 26.03. 2016

Kniha nie je skladom.
Negarantujeme dodanie
do Vianoc.

Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,18 €
Zľava: 25%

Cukor rafinovaný jed

Ako sa stávame chorými a závislými

Autor: Mosetter Kurt; Probost Thorsten; Simon Wofgang A.; Caveliusová Anna

Takto sa vyslobodíte z cukrovej pasce Ak si telo preplníte cukrami, následkom nie sú len nekonečné útoky hladu, ale aj maniakálne zmeny mozgového metabolizmu. Za nadmernou túžbou po cukre sa skrývajú zdravotné riziká. Priveľmi sladký spôsob stravovania vám neprivodí len nadváhu, zubný kaz a cukrovku, ale aj poruchu pozornosti sprevádzanú hyperaktivitou (ADHD), Alzheimerovu chorobu a rakovinu. Aj keď zo stola a z taniera odstránite bežne používaný biely cukor, nemusíte sa zriecť ničoho, čo máte radi. Veď máme zdravé druhy cukru, ktoré nepoškodzujú metabolizmus, a rovnako tíšia chuť na sladké. Výsledky dosiahnete postupnou zmenou stravovania, ktoré vyhovuje vášmu metabolizmu. Pritom sa pomaly, ale iste vyrovná aj nadmerné alebo nedostatočné zásobenie určitými živinami. Metabolizmus z toho všetkého profituje a vy navyše aj schudnete. Recepty v tejto knihe vám ukážu, ako pomocou zdravých druhov cukru vyčaríte tie najchutnejšie dobroty – od domáceho chleba a nezvyčajných cereálnych zmesí cez výdatné jedlá a klasické múčne pokrmy až po džemy, koláče a dezerty. Z nemeckého originálu Zucker – der heimliche Killer (Gräfe und Unzer Verlag GmbH, München, 2013) preložila Katarina Bobríková.

Tento web používa súbory cookies. Potvrdzujem súhlas s ich používaním. Viac informácii