Zmena apetítu
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055145907
Poč.strán: 320
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: A5
Jazyk: slovenský
Pridané: 15.01. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 1,00 €
Naša cena: 0,75 €
Zľava: 25%

Zmena apetítu

Autor: Colella Joe

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Odborník na chudnutie Dr. Joe Colella prichádza s novým prístupom k stravovaniu, ktorý potláča hlad a umožňuje dostať chuť do jedla pod kontrolu, zhodiť nadbytočné kilogramy a upevniť si zdravie.
Zmena apetítu predstavuje účinný šesťtýždňový trojfázový plán, vďaka ktorému prekonáte bolesti z hladu, potlačíte veľkú chuť na niektoré jedlá a dosiahnete cieľovú hmotnosť. Zbavíte sa závislosti od sacharidov, pre ktorú ste nabrali kilogramy a teraz ich namáhavo zhadzujete.
Autor najskôr vysvetľuje, prečo pociťujeme taký silný hlad. Predstaví škálu potravín z hľadiska chuti (zápalu) do jedla, podľa ktorej zistíme, ktoré prísady spôsobujú priberanie a nadmernú chuť jesť. Radí, ako sa vyhýbať prozápalovým potravinám a oslabovať ich účinok kombinovaním s prísadami, ktoré sa na stupnici nachádzajú nižšie. Ponúka diétu, ktorá zvyšuje pocit sýtosti, obmedzuje príjem sacharidov a oslobodzuje od nadmerného apetítu. To umožňuje nepretržité odbúravanie tukových zásob, čo zabráni, aby sa nežiaduci stav stabilizoval, ako aj jojo efektu, teda striedavému priberaniu a chudnutiu.
Autor čerpá zo svojho jedinečného chápania stravy a faktorov, ktoré sťažujú chudnutie. Predstavuje účinný plán, vďaka ktorému si upravíte apetít, dostanete telesnú hmotnosť pod kontrolu a vyhnete sa nebezpečnej zóne.Z anglického originálu TheAppetiteSolution (HarperCollins, New York 2015) preložil Róbert Hrebíček.