Čakáme druhé dieťa - Vaša kniha o materstve
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Fortuna Libri
ISBN: 9788089379576
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2011
Väzba: brožovaná
Formát: 2
Jazyk: slovenský
Pridané: 29.06. 2011

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 11,90 €
Naša cena: 8,90 €
Zľava: 25%

Čakáme druhé dieťa - Vaša kniha o materstve

Autor: Preston Penny

Kniha je v kategórii: Rodičovstvo
Tehotenské príručky sú v zásade určené matkám prvorodičkám, pričom informácie o ďalších tehotenstvách sú v nich len zbežné. Kniha Čakáme druhé dieťa vypĺňa túto medzeru na knižnom trhu.
Počať druhé dieťa a vynosiť ho nemusí byť ľahšie ako pri prvom tehotenstve. V každom štádiu tohto procesu - či už ide o počatie, tehotenstvo, prvú pôrodnú dobu, alebo samotný pôrod - budete mať inú skúsenosť. Počatie zdravého dieťaťa, prekonanie istého nepohodlia súvisiaceho s tehotenstvom a úspešný vaginálny pôrod, ale aj ľahkosť, s akou ste schopná dbať o svoje zdravie i o zdravie nenarodeného bábätka, zatiaľ čo sa staráte o svoje staršie dieťa, a potom zvládať rodinu s dvomi deťmi, sú len niektoré z výziev, ktorým budete čeliť ako tehotná po druhý raz.
V knihe nájdete najnovšie medicínske rady a odporúčania týkajúce sa dôležitých testov a procedúr pred narodením dieťatka. Poskytne vám vysvetlenie rozličných rizikových faktorov v súvislosti s opakovanými cisárskymi pôrodmi, ale aj skutočnosť, ktoré umožnia vaginálny pôrod po predchádzajúcom cisárskom pôrode.
Dá vám dobré rady, ako chrániť seba i nenarodené dieťa, kým sa staráte o svoje staršie dieťa, a to aj vtedy, keď je choré. Dočítate sa, ako si vybudovať jedinečný vzťah s bábätkom, keď je ešte v brušku. Poskytne vám rozmanité stratégie, ako si poradiť so súrodeneckou rivalitou a zabezpečiť rodinnú harmóniu.
Nájdete v nej vyčerpávajúce informácie o technikách v súvislosti so sekundárnou neplodnosťou a s asistovanou reprodukciou, ktoré sa ukázali úspešné pri neskorších pokusoch o otehotnenie.