Vydavateľ: Eastone books
ISBN: 9788081093876
Poč.strán: 264
Rok vydania: 2020
Väzba: brožovaná
Formát: 155x225
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.02. 2020

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 11,99 €
Naša cena: 8,35 €
Zľava: 30%

Všetko je riešiteľné

Autor: Forleo Marie

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Buďme k sebe úprimní – nikto z nás nedostal pri narodení návodna obsluhu života. Možno často niečo začnete, ale máte problém todokončiť. Možno máte plno nápadov, ale boríte sa s ich uskutočnením.
Chyba nie je vo vás. Nie je to tým, že by ste neboli pracovití,inteligentní a ani tým, že by ste si to nezaslúžili. Skôr ste si ešteneosvojili jednu kľúčovú myšlienku, ktorá všetko zmení.
„Moja mama, ktorá má vytrvalosť buldoga a slovník šoféra kamióna,mi to vysvetlila takto: ,Nič na svete nie je také zložité, ako sa na prvýpohľad zdá. Dokážeš všetko, čo si zaumieniš. Stačí si vyhrnúť rukávya pustiť sa do práce. Všetko je riešiteľné.’“ spomína autorka.
Či už chcete odísť z neperspektívnej práce, prekonať závislosť, naučiťsa niečo nové, zlepšiť vzťah, naštartovať podnikanie, stať sa pánomsvojich financií, cestovať okolo sveta či skoncovať s hladom v Afrike,kniha Všetko je riešiteľné naučí váš mozog myslieť tvorivejšie, pozitívnejšiea dosiahnuť cieľ, ktorý ste si vytýčili. A to aj vtedy (či najmä vtedy), keď saneviete hnúť z miesta alebo čelíte vážnym prekážkam.