Vydavateľ: TIMY Partners
ISBN: 9788081990144
Poč.strán: 272
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 190x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 14.11. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 16,99 €
Naša cena: 12,70 €
Zľava: 25%

Telo ako posilňovňa

nové rozšírené vydanie

Autor: Lauren Mark, Clark Joshua

Kniha je v kategórii: Šport
Rozšírený a prepracovaný svetový bestseller teraz vo farbe

V Nemecku narodený fitnesový profesionál Mark Lauren pripravoval na nasadenie elitné armádne jednotky špeciálnych operácií USA. Vyvinul mimoriadne účinnú tréningovú koncepciu, pri ktorej sa ako protiváha využíva hmotnosť vlastného tela. Vo svojom svetoznámom bestselleri Telo ako posilňovňa ponúkol Mark Lauren tento typ tréningu širokej svetovej verejnosti, čím spustil trend šíriaci sa po celom svete.

Cvičenia možno vykonávať aj v malom priestore a vyžadujú iba minimum času: postačí vysoko intenzívny tréning v rozsahu štyrikrát týždenne po 30 minút, pričom v tomto rekordnom čase možno získať štíhlosť, silu a vrcholnú kondíciu. Cvičiť sa dá všade – či už v hotelovej izbe alebo na pracovisku. Bez posilňovacích zariadení. Bez členstva v niektorom fitnescentre. Bez dlhých príprav a bez ohľadu na úroveň vlastnej kondície.

V tomto dokonale prepracovanom a rozšírenom vydaní predkladá Mark Lauren svoju veľmi uznávanú tréningovú koncepciu s dvoma stovkami čiastočne celkom nových cvikov a ich variantov – vo farbe a s novými fotografiami.