Neotrasiteľná nádej
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Kumran s.r.o.
ISBN: 9788089993130
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 07.11. 2019

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 10,90 €
Naša cena: 8,15 €
Zľava: 25%

Neotrasiteľná nádej

Postavme svoj život na Božích prisľúbeniach

Autor: Lucado Max

Kniha je v kategórii: Náboženstvo
Max Lucado v knihe Neotrasiteľná nádej hovorí o tom ako postaviť svoj život na Božích prisľúbeniach.

Čo sa trasie vo vašom svete?
Vaša budúcnosť, viera, rodina alebo financie? Náš svet stojí na vratkých nohách.
Zišla by sa vám neotrasiteľná nádej?

Ak áno, nie ste sami. Žijeme v časoch zúfalstva. Nikdy v dejinách sme nemali k dispozícii toľko možností vzdelávať sa, zabávať sa a nadväzovať kontakty s ľuďmi na celom svete, no aj napriek tomu od roku 1999 vzrástol počet samovrážd v Spojených štátoch o dvadsaťštyri percent. Prečo je to tak?
Jedna z príčin spočíva v tomto: ľudia zomierajú pre nedostatok nádeje.
Ale čo keby sme sa na problémy, ktoré nás v živote postretnú, dívali cez filter Božích prisľúbení? Božie prisľúbenia sú ako borovice v Skalnatých vrchoch Písma: je ich mnoho, sú neochvejné a trvalé. Keďže život je plný problémov, Božie slovo je plné prisľúbení.

Max Lucado vo svojej knihe Neotrasiteľná nádej rozoberá niekoľko najdôležitejších biblických prisľúbení a učí nás, ako prekonávať ťažké životné okolnosti, ako prežívať trvalý pocit istoty a múdro sa rozhodovať.

Božie prisľúbenia fungujú. Pomôžu vám prejsť strašnými tragédiami. Vzpružia vás uprostred vašich každodenných ťažkostí. Keď vami začnú zmietať životné búrky, Božie prisľúbenia vám poslúžia ako maják, ktorý vás bezpečne privedie domov. A keďže Božie slovo nemožno zrušiť, naša nádej je neotrasiteľná.