Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055169217
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,83 €
Naša cena: 10,05 €
Zľava: 27%

Kde sa začína nenávisť

Autor: Abbottová Rachel

Kniha je v kategórii: Thrillery
Takto sa to teda končí...
Už mi je jasné, že jedna z nás musí zomrieť. Niekedy je smrť nevyhnutná,
inokedy sa jej dá zabrániť. Ale odohrávajú sa aj tragédie, ktoré sa samy vyvíjajú,
postupne naberajú silu a spôsobujú jedno zlo za druhým.
Áno. Túto je načase skončiť...Mark a Evie prežili búrlivý ľubostný románik. Evie vrátila Marka do života po náhlej smrti jeho prvej manželky. Markova sestra Cleo vie, že by sa mala kvôli bratovi tešiť, ale na Evie sa jej niečo nezdá... alebo len žiarli, že už nie je v jeho živote na prvom mieste?
Evie sa nasťahuje do Markovho krásneho domu na útese priamo nad morom a čoskoro porodí krásnu dcérku. Akosi pričasto sa jej však stávajú nehody v domácnosti. Tvrdí, že je len nešikovná, ale jej priatelia sa o ňu čoraz väčšmi boja. Mohol by jej zranenia spôsobovať Mark?
Seržantku Stephanie Kingovú raz v noci zavolajú do domu na útese a tam nájde dve prepletené telá v zakrvavených posteľných prikrývkach. Kde sa začína vražda? Keď vrah zdvihne nôž, pripravený zasadiť ním smrtiaci úder, alebo predtým, pri prvej myšlienke na násilie? Kam až siahajú korene nenávisti a pomsty? Keď sa obvinená postaví pred súd, porota musí nájsť odpoveď na otázku, či vraždu možno za istých okolností obhájiť. Z anglického originálu And So It Begins (Wildfire, an imprint of Headline Publishing Group, London 2018) preložila Jana Seichertová.