Vydavateľ: PharmDr.Kopřivová Monika
ISBN: 9788090724044
Poč.strán: 125
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 300x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 20.09. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 24,65 €
Naša cena: 17,95 €
Zľava: 27%

Strom života našej rodiny

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Rodičovstvo
Strom života našej rodiny je originálna kniha na zaznamenanie rodokmeňa a rodinnej histórie. Kniha je veľmi dôsledne spracovaná, takže do nej môžete pohodlne zaznamenať svojich predkov až do piateho kolena, ale zároveň i všetkých svojich potomkov. Ku každému členovi rodiny môžete pridať zaujímavé informácie o ňom a o jeho živote vrátane fotografie. Zároveň môžete svojich príbuzných požiadať, aby vám do knihy napísali odkaz ako do pamätníka – pre vás a pre ďalšie generácie.
V knižke sa dá výborne orientovať, takže pripomína veľký rodinný atlas. Pekné ilustrácie dodávajú knižke tú pravú atmosféru rodinnej pospolitosti a úcty k našim koreňom.
„Mnoho ľudí sa ma pýtalo, či by bolo možné vytvoriť knižku, kam by sa dala zaznamenať história celej rodiny vrátane pekne a prehľadne zobrazeného rodokmeňa. Nebola to ľahká úloha, ale verím, že sa to podarilo. Budem rada, ak sa knižka stane inšpiráciou pre rodinné stretávania a pátranie v rodinnej histórii,“ hovorí Monika Kopřivová, ktorá je autorkou úspešných kníh Babička, rozprávaj a Dedko, rozprávaj.
Kniha má veľký formát 30 x 30 cm, vysokú gramáž papiera a vďaka svojmu reprezentatívnemu vzhľadu môže poslúžiť ako originálny darček na Vianoce, svadbu, narodeniny a ďalšie významné príležitosti.