Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055167947
Poč.strán: 360
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.08. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,83 €
Naša cena: 10,05 €
Zľava: 27%

Blíženci

Autor: Goldingová Melanie

Kniha je v kategórii: Thrillery
Sú to jej milované dvojčatá, alebo podvrhnuté deti?Všetci jej vravia, že je vyčerpaná a potrebuje si poriadne oddýchnuť. Majú pravdu. Lauren Tranterová práve porodila krásne dvojčatá, Morgana a Rileyho, a v živote nebola unavenejšia. Len ona však vie, čo sa stalo v prvú noc po pôrode v nemocničnej izbe. Odrazu sa tam objavila záhadná cudzia žena a chcela jej deti vziať. Vlastne nie vziať, vymeniť za akési iné... stvorenia. Okrem Lauren ju však nikto iný nevidel. Ani policajti nič nezistili. Všetci od lekára až po jej manžela sú presvedčení, že všetko sa odohralo iba v jej hlave. S výnimkou detektívky Joanny Harperovej, ktorej intuícia našepkáva čosi iné.
Prešiel mesiac. V jedno slnečné ráno sa ustráchaná Lauren konečne vyberie s dvojčatami na prechádzku k rieke, zdriemne si na lavičke – a obe deti zmiznú. Polícia pohotovo zakročí, ale keď sa nakoniec dvojčatá nájdu, sú akési iné. Vyzerajú síce ako Morgan a Riley, aspoň všetci ostatní to tvrdia, ale Lauren sa niečo nezdá a zdesene kričí: To nie sú moje deti!
Lauren je odhodlaná svojich synov nájsť a zachrániť, tak ako to káže stará legenda, aj keď riziko je nepredstaviteľné. Ak sa mýli, urobí najväčšiu chybu vo svojom živote.Z anglického originálu Little Darlings (HQ, an imprint of HarperCollinsPublishers Ltd, London 2019) preložila Martina Fedorová.