Vydavateľ: Eastone books
ISBN: 9788081093722
Poč.strán: 224
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 147x209
Jazyk: slovenský
Pridané: 01.07. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 9,99 €
Naša cena: 6,95 €
Zľava: 30%

Svetlo v srdci temnoty

Autor: Billet Kevin, Bays Brandon

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Prekvapujúca pravda o pocitoch úzkosti, strachu, depresie a spôsob, ako sa vymaniť z ich zovretia
Keď Kevin Billett na vlastnej koži zažil nesmierne liečivú silu terapeutickejmetódy Cesta, ktorú vyvinula Brandon Bays, a konečne sa oslobodil od 30 rokov trvajúcej depresie a stavov úzkosti, strachu a tiesne, rozhodolsa, že svoje poznatky a postupy opíše v knihe, a spolu s Brandon poskytnú podobne trpiacim ľuďom samoliečiteľskú metódu, ktorá sa neskôr stala známa na celom svete.
Táto silná a presvedčivá kniha vychádza z vlastnej skúsenosti autorov,ktorí v nej odhaľujú niektoré bežné mýty o pocitoch úzkosti a depresiia krok za krokom ukazujú, ako môžeme rozpoznať a úplne odstrániť ich skutočné príčiny. Svetlo v srdci temnoty je praktická kniha, ktorá vám pomôže oslobodiť sa od úzkostných stavov a depresie bez ohľadu na to,kto ste, odkiaľ pochádzate a aká je vaša životná situácia.
Je to kniha plná poučných príkladov zo života, pútavých príbehova konkrétnych krokov, ktoré je potrebné uskutočniť na to, aby ste sa zbavili depresie, bolestných pocitov a žili bohatý a zmysluplný život,vnútorne vyrovnaní a v súlade s vaším skutočným poslaním.