Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055165868
Poč.strán:
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 195x233
Jazyk: slovenský
Pridané: 24.04. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 19,83 €
Naša cena: 14,45 €
Zľava: 27%

Angličtina pre každého

Učebnica: Úroveň 3 Stredne pokročilý

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Anglický jazyk
Kompletný program na samoštúdium anglického jazyka, ktorý kombinuje jednoduché vizuálne učenie s prehľadným vysvetlením gramatiky, s cvičeniami a s voľne dostupnými nahrávkami.
Vizuálny gramatický sprievodca uľahčuje porozumenie zložitých jazykových javov.
Krátke moduly umožňujú učiť sa vlastným tempom.
Ilustrácie a grafika poskytujú vizuálny kontext a pomáhajú tak lepšie si zapamätať, ako používať gramatiku a slovnú zásobu.
Audionahrávky prinášajú skutočnú každodennú angličtinu, a tak pomáhajú zlepšovať odpočúvacie zručnosti a plynulosť v hovorení.
Jednoduché cvičenia pomôžu precvičiť si základné jazykové zručnosti: písanie, čítanie, hovorenie a počúvanie.AKO PROGRAM FUNGUJE
Učebný program má 4 úrovne, pričom každá pozostáva z učebnice a cvičebnice. Úroveň 3 stredne pokročilý je vhodná pre každého, kto už má v jazyku pevné základy a je pripravený si zlepšiť plynulosť a vedomosti. Tento program je v súlade s CEFR, medzinárodnými štandardami na učenie sa jazykov. Tabuľka porovnáva CEFR úrovne s ich približným ekvivalentom pri jednotlivých skúškach.
CEFR
TOEFL papierový test
TOEFL počítačový test
TOEFL internetový test
IELTS
1 ZAČIATOČNÍK
2 MIERNE POKROČILÝ
3 STREDNE POKROČILÝ
B1-nižšie B2
4 POKROČILÝ
Vyššie B2-C1NAHRÁVKY ZDARMA
webstránka a aplikácia
www.dkefe.comZ anglického originálu English for Everyone, Course Book, Level 3 Intermediate (Dorling Kindersley Limited, Londýn 2016) preložila Michala Kamhalová