Vydavateľ: Martin Hocman
ISBN: 9788057005193
Poč.strán: 370
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 147x209
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.03. 2019

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,00 €
Naša cena: 9,75 €
Zľava: 25%

Abeceda osobného rozvoja

Autor: Hocman Martin

Kniha je v kategórii: Psychológia
O knihe: Toto je prvé vydanie knihy s názvom: ABECEDA OSOBNÉHO ROZVOJA, ktorá je najmä pre dievčatá a ženy, ktoré chcú od života viac ako len omrvinky.Je určená hlavne pre čitateľov, ktorí sa konečne rozhodli zmeniť svoj život k lepšiemu a hľadali možnosti, ktoré by im v tom pomohli. Taktiež je pre tých, ktorí chcú konať, namiesto toho, aby sa len vyhovárali a sťažovali.Otvorená kniha s názvom: ABECEDA OSOBNÉHO ROZVOJA pre dievčatá a ženy, ktoré chcú od života viac, ako len omrvinky obsahuje: 370 strán informácií, motivácie, pútavé obrázky, rady, tipy a triky od samotného autora, ale i od iných úspešných ľudí zo Slovenska, ako si vybudovať krajší zajtrajšok pre seba a svoju rodinu.
• Celkom 26 tém, ktoré ponúkajú pohľad na skutočnú realitu dnešného života, jednoduchý a prehľadný návod, ako ju krok za krokom zmeniť v náš prospech.
• Kniha Vás prevedie jednotlivými témami s množstvom praktických príkladov a nápadov na vylepšenie súkromného života, rodinných vzťahov, komunikácie, plánovania atď.
• Ponúka priestor na zamyslenie, ale i návod na kompletnú osobnú životnú inventúru, ktorá dokáže pomôcť, ak sa trápite, máte problémy, márne sa snažíte dosiahnuť svoje ciele.
• Jednoduché domáce úlohy sú zadané pre Vás v tejto knihe, ktoré Vás navedú tým správnym smerom, budú Vás motivovať, dodajú energiu, no hlavne otvoria oči a nastavia iný uhol pohľadu na Váš vlastný život a na Vaše priority v ňom.
• Bola napísaná srdcom, dochutená slzami autora, ktoré vyronil pri jej písaní, aby Vám v prinajmenšom vyčaril úsmev na tvári … :)
• Pozor, kniha tiež obsahuje tajnú formulku: R.I.M.A.T.T.E.R.U.L.2.3. a v projekte samotnom Vám bude odhalené tajomstvo, ktoré sa ukrýva v plamienku sviečky.Ak ste doteraz márne hľadali odpovede na svoje otázky, nezúfajte. V tejto knihe ich nájdete. Prajem Vám všetko dobré a vyzývam Vás – Nikdy sa nevzdávajte!Martin HOCMAN – autor knihyO autorovi: Martin HOCMAN je človekom otvoreným, priateľským a orientovaným smerom, ktorý je zameraný k pomoci iným. Mnohoročné vlastné skúsenosti z rôznych oblastí života implementoval do projektu, ktorého prvou časťou je táto kniha. Je odvážnym a na druhej strane veľmi trpezlivým človekom so smelým plánom, ktorým je každoročne vydať knihu, formou aktualizácie tej pôvodnej. Za pár rokov tu budeme mať jednu veľkú, doslova encyklopédiu osobného rozvoja aj vďaka bohatým životným skúsenostiam čitateľov jeho tzv. otvorenej knihy a úspešným ľuďom z rôznych oblastí spoločenského života, obchodu, show biznisu a podnikania. Držíme palce.