Vydavateľ: PreSpolužiakov.sk
ISBN: 9788089960002
Poč.strán: 188
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 200x285
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.11. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 14,00 €
Naša cena: 11,20 €
Zľava: 20%

Základné poznatky (učebnica)

Matika pre spolužiakov

Autor: Liška Marek, Valenta Tomáš, Kráľ Lukáš

Kniha je v kategórii: Ostatné predmety
Čo nájdete v učebnici?Učebnica je štandardne určená pre 1. ročník strednej školy. Spĺňa požiadavky Rámcového vzdelávacieho programu. Obsahuje kapitoly Opakovanie zo ZŠ, Číselné obory, Teória množín, Výroková logika, Mocniny a odmocniny, Výrazy, Základy štatistiky. Príklady sú zoradené vzostupne podľa obťažnosti. Na konci každej podkapitoly je precvičenie s výsledkami. Správnosť postupu týchto príkladov si študent môže skontrolovať po načítaní QR kódu na našich webových stránkach. Učebnica je preverená stovkami stredných škôl a viac ako 21 000 študentmi. Naším cieľom je študentom vysvetliť látku ľudsky. Zložité definície sme prepísali do zrozumiteľného jazyka. Vďaka prehľadnej grafike sa v našej učebnici ľahko zorientuje každý.Myslíme na všetkýchAk ste rodič, určite oceníte ušetrené peniaze za doučovanie. Učebnicu sme napísali tak, aby jej rozumel naozaj každý.
Ak ste pedagóg oceníte ušetrený čas na hodinách. S našou učebnicou si môže študent látku znovu zopakovať aj doma. Vám to ušetrí čas a študentom pomôže dosiahnuť lepšie výsledky.
Ak si študent tak neboj, my si dobre pamätáme ako obľúbená je matika na strednej. Rozhodli sme sa skoncovať so stresom a strachom z písomky z matiky. Sme a vždy v tom budeme s tebou!
A nezabudnite, neoddeliteľnou súčasťou učebnice je s ňou prepojený pracovný zošit, kde je dostatok priestoru na precvičenie. Navyše na konci každej jeho kapitoly sú výsledky a typové úlohy zo štátnej maturity.