Vydavateľ: Raabe
ISBN: 8595637003255
Poč.strán:
Rok vydania: 2018
Väzba: zošit
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 29.11. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 19,00 €
Naša cena: 18,80 €
Zľava: 1%

Kuliferdo - Vývinové poruchy učenia - Písmenká

Autor: Kováčová Barbora, Hanáková Michaela

Tieto zošity pokrývajú oblasť čítania, písania a prácu s textom.
Súbor pracovných listov je určený: predovšetkým pre žiakov 1.-4. ročníka ZŠ, ktorí majú vývinové poruchy učenia na vyučovací predmet Rozvíjanie špecifických funkcií. Cieľom tohto predmetu je v maximálnej miere podporiť rozvoj špecifických funkcií ako predpokladu k úspešnému zvládnutiu čítania, písania a počítania. pre prácu špeciálnych pedagógov so žiakmi, ktorí majú vývinové poruchy učenia v bežných základných školách, či v pedagogicko-psychologických poradniach, učiteľom 1. - 4. ročníka, na individuálnu prácu s deťmi s vývinovými poruchami, rodičom, na domáce precvičovanie čítania, písania,pre žiakov v nultom a prípravnom ročníku ZŠ.V pracovných zošitoch má dieťa spoločne s dospelým (učiteľom, rodičom) možnosť spoznávať samohlásky, dvojhlásky a spoluhlásky v rámci atraktívnych aktivít. Sú navrhované tak, aby malo dieťa možnosť byť úspešným a zároveň sa hravou formou naučilo čítať a písať s doplnením o aktivity na strihanie, vyfarbovanie, skladanie, obťahovanie, modelovanie a lepenie. Všetky aktivity v súbore pracovných listov KuliFerdo sú určené na prácu v škole (vo vyučovacom procese), v pedagogickopsychologických poradniach i doma (na domáce precvičovanie s rodičmi).Výhody:Pracovné listy pre žiakov sú pripravené na komplexné rozvíjanie komunikačnej schopnosti, ktorá úzko súvisí s vývinom vnímania, predstáv, motoriky, pamäti, pozornosti, myslenia a sociálnym prostredím dieťaťa. Sú praktické, jednoduché používanie.ODBORNÁ GARANCIAOdborný garant: PaedDr. Mária Tekelová
Autori: doc. PaedDr. Barbora Kováčová, PhD. – Aktuálne pôsobí ako vysokoškolský pedagóg na Pedagogickej fakulte KU v Ružomberku. Ako liečebný pedagóg sa profesijne zameriava na podporu optimálneho vývinu dieťaťa raného a predškolského veku s využitím terapeutických konceptov pomoci. Svoje praktické skúsenosti sprostredkováva odborníkom prostredníctvom interaktívnych prednášok a kreatívnych workshopov.
Mgr. Michaela Hanáková
Ilustrátor: Mgr. art. Oľga Došová
Mária Ľubová BeňováOBSAH
Súbor pracovných zošitov Kuliferdo obsahuje pracovné zošity
s týmto zameraním:Samohlásky a dvojhláskySpoluhlásky 1Spoluhlásky 2Práca s textomObsah pracovných zošitov je vypracovaný podľa požiadaviek vzdelávacích programov pre žiakov s vývinovými poruchami učenia.