Kniha o penise
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055163628
Poč.strán: 312
Rok vydania: 2018
Väzba: brožovaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 09.11. 2018

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 14,83 €
Naša cena: 10,80 €
Zľava: 27%

Kniha o penise

Autor: Spitz Aaron

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Ako urológ sa venujem oblasti, kam sa ostatní lekári spravidla boja vstúpiť. Aj doktori sú len ľudia a takisto je pre nich chúlostivé hovoriť o sexuálnych problémoch a penise. Viem, aké dôležité je začať o tejto téme hovoriť vzhľadom na nejasnosti, strach či dokonca zúfalstvo, ktoré ju často sprevádzajú. Mám šťastie, že môžem prostredníctvom televízneho vysielania vzdelávať a pomáhať mnohým ľuďom v Amerike aj na celom svete. Som lekár-špecialista a verím, že ide o správnu vec.Čo najzvláštnejšie vás zaujímalo o penise, ale hanbili ste sa spýtať?
Doktor Aaron Spitz pozná odpovede na všetky vaše otázky ? a vie aj oveľa viac. Doktor Spitz, pôsobiaci na katedre urológie na Kalifornskej univerzite v Irvine, vás vo svoje knihe prevedie tými najchúlostivejšími a najcitlivejšími problémami s mužským pohlavným orgánom. Kniha o penise je komplexný sprievodca rôznymi témami, ako sú anatómia penisu, problémy s erekciou, pohlavné choroby, mýty z pornografie a mnohé ďalšie. Nevyhýba sa ani sa tým najdelikátnejším otázkam.
Príručka zároveň ponúka päťkrokový plán pre zdravý penis a nechýbajú ani cvičenia na jeho posilnenie. Penis je fascinujúci a komplexný orgán. Je kľúčom k rozkoši a zároveň oknom celkového zdravotného stavu. Čím viac o ňom viete, tým budete šťastnejší a zdravší.Z anglického originálu The Penis Book (Rodale, USA 2018) preložila Viera Zvadová.