Vydavateľ: Eastone books
ISBN: 9788081093616
Poč.strán: 584
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 155×225
Jazyk: slovenský
Pridané: 10.10. 2018

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 27,99 €
Naša cena: 19,30 €
Zľava: 31%

Finding My Virginity

Autor: Branson Richard

Kniha je v kategórii: Životopisy, reportáže
Svoj druhý životopis začína Richard Branson tam, kde skončil svoj prvý, na počiatkunového milénia, v roku 1999. V knihe Finding My Virginity sprevádza čitateľaexpanziou leteckých spoločností skupiny Virgin na všetky kontinenty, ich bojmio možnosti lietať na významné medzinárodné letiská, opisom nezlomnéhoodhodlania udržať si licenciu na prevádzku hlavných britských železničnýchtratí či spomienkami na vstup skupiny Virgin do nových podnikateľských sfér –bankovníctva, mobilného telefonovania a súkromných letov do vesmíru.
Pyšne opisuje svoje podnikateľské, dobročinné aj rodičovské úspechy, nevyhýbasa však ani nepríjemným témam, ktoré sa dostali do centra záujmu médií ajverejnosti. Vracia sa k havárii prvého raketoplánu spoločnosti Virgin Galactic,k nehode vlakovej súpravy Virgin Trains aj k ničivému požiaru na Neckerovomostrove v čase, keď tam bola celá jeho rodina. Vyjadruje sa k svojim vzťahoms politikmi, či už ide o Nelsona Mandelu, Davida Camerona, Baracka Obamu, aleboDonalda Trumpa.
Vysvetľuje dôvody svojej angažovanosti v bojoch proti drogám, klimatickýmzmenám a vojnovým konfliktom, vracia sa aj k niektorým dôležitým súdnymsporom či nevydareným podnikateľským pokusom. Autor dopĺňa knihu o množstvofotografií a nevšedný zoznam 76 situácií, pri ktorých mohol prísť o život.