Vydavateľ: CBS spol. s.r.o.
ISBN: 9788081441684
Poč.strán:
Rok vydania: 2018
Väzba: mapka
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.09. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 4,99 €
Naša cena: 3,95 €
Zľava: 20%

Maľovaná cyklomapa Záhorie deťom

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Cyklo mapy
Máte radi bicykel, ale ťahať ho do kopca sa vám zase veľmi nechce? Zájdite na Záhorie. Veľa kopcov tu nenájdete, a preto sa môžete preháňať na bicykli alebo odtiaľto vyraziť do okolitých štátov. Normálne, celkom v pokoji vysadnete na bicykel a môžete zájsť za hranice.
Základom celej siete cyklotrás na Záhorí sú štyri cyklomagistrály. Záhorská, Moravská, Kopaničiarska a Malokarpatská. Záhorská, vedie od Devína cez Zohor, Malacky, Šaštín-Stráže, Holíč a Skalicu do Senice. Prevedie vás po tých najzaujímavejších miestach regiónu a objavíte nové zákutia západného Slovenska. Moravská je o niečo bezpečnejšia a začína sa v krásnom prostredí pri rieke Morave pri Holíči cez Moravský Svätý Ján, kde sa napája na Moravskú cyklocestu. Kopaničiarska v Senici pokračuje Záhorskou a spája región Záhorie s Považím a Malokarpatská cyklomagistrála vedie úpätím Malých Karpát z Vysokej pri Morave cez Lozorno do Plaveckého Petra a cez Bukovú do Trstína.

Všetky cyklomagistrály a ostatné dedinky, mestá a mestečká sú pospájané ďalšími menšími cyklocestami. Zájsť teda môžete kamkoľvek, stačí sledovať značky. Na Záhorí sú nenáročné trasy v nížinách, s rovným a upraveným asfaltom, alebo náročnejšie trasy v pohorí Malých Karpát, kde treba poriadne šliapnuť do pedálov.

A nezabudnite na prilbu, reflexné prvky a chrániče!

Chcete aby Vaše dieťa nebolo v zajatí počítačových hier, tabletov či mobilov, ale aby sa aj hýbalo a malo radosť z pohybu?
Tak neváhajte a začnite s ním aktívne športovať. Cyklistika môže byť tou správnou voľbou.

Aké atrakcie a možnosti tento región ponúka?
Nie je nič jednoduchšie ako si prezrieť maľovanú mapu Záhorie deťom a odhaliť všetko, čo je v regióne Záhorie krásne a zaujímavé. Vyberte si svoj cieľ a pripravte sa na cyklovýpravu napríklad do Holíča a Skalice, do Senice, alebo Moravskou cyklocestou zo Záhoria z Brodského do Bratislavy pozdĺž moravsko-slovenskej a potom rakúsko-slovenskej hranice.Čo je na maľovanej cyklomape Záhorie deťom zaujímavé a výnimočné?krajina na mape je zachytená z perspektívy, ktorá je ľahko čitateľná aj pre dieťaobsahuje overené a bezpečné cyklotrasy Slovenským cykloklubomobsahuje všetky významné zaujímavosti regiónupre deti je v mape aj súťažkresbičky do mapy tvorili deti z regiónu a deti z detských domovov