Vydavateľ: CBS spol. s.r.o.
ISBN: 9788081441592
Poč.strán:
Rok vydania: 2018
Väzba: mapka
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.09. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 4,99 €
Naša cena: 3,95 €
Zľava: 20%

Maľovaná cyklomapa Turiec a Kremnicko deťom

Autor: Kolektív

Kniha je v kategórii: Cyklo mapy
Cyklotrasy, ktoré križujú Turiec a Kremnicko sú celkom v pohode, a tie, ktoré sú dlhšie alebo náročnejšie, si jednoducho rozstriháte na kúsky a užijete si ich omnoho viac. Prečo? Lebo na každej trase je toľko zachádzok a všelijakých miest na zastavenie, že vám žiadne preťaženie z bicyklovania nehrozí. Zvládnu to aj rodičia, aj keď sa sťažujú, že nemajú „kondičku“. Vyberte pre nich radšej kratšiu trasu a pokojne im môžete sľúbiť, že si oddýchnete zakaždým, keď im dôjdu sily.Aj keď cyklotrasy určujú, kade máte ísť, nemusíte to brať tak vážne. Vyberte si miesta, ktoré chcete vidieť. Určite sa vám bude páčiť Kremnica. Môžete si urobiť výlet po stredovekých hradoch, objavovať kaštiele alebo zájsť za vodou a toboganmi. Navyše, bicykle môžete kdekoľvek zaparkovať, nemusíte sa báť dopravných zápch a dostanete sa na nich aj po tých najužších uličkách. Tie vás dovedú k rozhľadniam, ktorých je tu neúrekom, prevedú vás cez národné parky aj na kúpaliská. Postaviť sa môžete do stredu Európy alebo si vyskúšať svoje sily v lanových parkoch. Jednoducho, možností je „habadej“! Preto plánujte a meňte svoje plány podľa chuti. Nemusíte sa predsa ponáhľať. Objavovanie potrebuje čas.A nezabudnite na bezpečnosť - prilbu, reflexné prvky a chrániče.Vytiahnite deti zo zajatia počítačových hier, tabletov a mobilov, aby sa rozhýbali a mali radosť z pohybu!
Tak neváhajte a začnite s nimi aktívne športovať. Cyklistika môže byť tou správnou voľbou.Aké atrakcie a možnosti tento región ponúka?
Rozprestrite si maľovanú mapu Turiec a Kremnicko deťom a odhalíte všetko, čo je v týchto regiónoch krásne a zaujímavé. Vyberte si svoj cieľ a cyklovýprava napríklad do Gaderskej doliny či k niektorému z tunajších hradov môže začať.Čo je na maľovanej cyklomape Turiec a Kremnicko deťom zaujímavé a výnimočné?krajina na mape je zachytená z perspektívy, ktorá je ľahko čitateľná aj pre dieťaobsahuje overené a bezpečné cyklotrasy Slovenským cykloklubomobsahuje všetky významné zaujímavosti regiónupre deti je v mape aj súťažkresbičky do mapy tvorili deti z regiónu a deti z detských domovov