Vydavateľ: Baronet
ISBN: 9788026909712
Poč.strán: 552
Rok vydania: 2018
Väzba: viazaná
Formát: 156x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 27.08. 2018

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 4,90 €
Naša cena: 3,65 €
Zľava: 25%

Darker

Päťdesiat odtieňov temnoty očami Christiana Greya

Autor: James L. E.

Kniha je v kategórii: Sex
PREŽITE EŠTE RAZ VÁŠNIVÝ PRÍBEH PÄŤDESIATICH ODTIEŇOV TEMNOTY, TENTORAZ Z POHĽADU CHRISTIANA GREYA, VYROZPRÁVANÉHO JEHO VLASTNÝMI SLOVAMI. VNIKNITE DO JEHO UTRÁPENEJ DUŠE, JEHO MYŠLIENOK I SNOV.E L James sa vracia do sveta Päťdesiatich odtieňov, odkrýva ďalšie pikantnosti a úskalia tohto ľúbostného príbehu, ktorý nadchýna milióny čitateľov na celej zemeguli.ICH OHNIVÁ, ŠTEKLIVÁ AFÉRA sa skončila zlomenými srdcami a vzájomným obviňovaním, no Christian Grey je načisto posadnutý Anastasiou Steelovou a nedokáže na ňu zabudnúť. Aby ju získal späť, rozhodne sa potlačiť svoje najtemnejšie túžby i potrebu riadiť druhých, a ľúbiť Anu tak, ako si to želá ona.
Lenže trauma z detstva ho naďalej sužuje. Okrem toho vysvitne, že Anin intrigánsky šéf Jack Hyde ju chce pre seba. Dokáže Christianov dôverník a terapeut Dr. Flynn pomôcť svojmu klientovi čeliť démonom, s ktorými zápasí? Alebo ho panovačná povaha Eleny, ktorá Christiana kedysi zviedla, a chorobná oddanosť Leily, jeho bývalej subky, stiahnu späť do minulosti?
Ak aj Christian opätovne získa Aninu priazeň, môže niekto s takou čiernou a boľavou dušou, ako je tá jeho, dúfať, že si ju udrží?